Open Coffee NijkerkAlgemeenVier 5 jaar Open Coffee Nijkerk mee op 6 februari

Vier 5 jaar Open Coffee Nijkerk mee op 6 februari

5 jaar Open Coffee NijkerkOpen Coffee Nijkerk bestaat 5 jaar en dat gaan we vieren! Op vrijdag 6 februari ben je van harte uitgenodigd voor de netwerkbijeenkomst in Brasserie De Vuurtoren op het nieuwe Bad Hulckesteijn tussen 15.30 en 18.00 uur. Dit wordt een speciale feestelijke bijeenkomst om te vieren dat Open Coffee Nijkerk 5 jaar bestaat. Met bubbels en muzikale ondersteuning van ID-DJ Entertainment. We houden je op de hoogte van interessante speciale Open-Coffee-Nijkerk-Aanbiedingen maar save the date en spread the word door dit bericht te delen en je aan te melden via Facebook: http://www.facebook.com/events/425695187585954/.

Dankje en tot ziens op vrijdag 6 februari in Brasserie De Vuurtoren!