Open Coffee NijkerkOntmoetMonique van Rooyen

Monique van Rooyen

Facebook:
https://www.facebook.com/MOVARO
Website:
http://www.movaro.nl
Twitter:
https://twitter.com/monique_movaro
Linkedin:
www.linkedin.com/in/moniquevanrooyen

Je ‘bereik’ alleen zegt niets over het effect dát je bereikt. Effectieve communicatie is een múst in deze tijd van ‘infobesitas’

MOVARO helpt organisaties die meer effect in marketing en communicatie willen bereiken. Door het inzetten van belevingscommunicatie. Zowel in projecten als processen.

Belevingscommunicatie

Uit hersenonderzoek is inmiddels bewezen dat kennis/ informatie beter in het geheugen beklijft als tijdens het leerproces alle zintuigen worden gebruikt en het geleerde actief wordt getest. Vandaar dat in alle projecten en processen die ik doe, een grote dosis belevingscommunicatie verwerkt is voor een optimaal resultaat.

Vanuit het perspectief van de klant wordt op iedere leerstijl ingestoken en daardoor meer effect bereikt. De MOVARO-meetlat© geeft richting.

MOVARO-meetlat©

  • Begin met een strategische analyse van het te bereiken effect. Het waarom!
  • Ontwikkel en vertel een verhaal en wees authentiek. Het hoe!
  • Denk middelenvrij: het medium is geen doel op zich. Het wat!
  • Niet de zender is daarbij bepalend, maar de ervaringen van de ontvanger. Vraaggestuurd denken!
  • Activeer je publiek en betrek de doelgroep, maar hou rekening met de verschillende leerstijlen en drijfveren van je publiek.
  • Focus op de ervaringen en beleving van je verhaal en laat het publiek voor je werken.

Monique van Rooyen

Ik ben, als eigenaar van MOVARO, een trouwe bezoeker van Open Coffee Nijkerk. Daar heb ik al vele nieuwe contacten opgedaan, waarmee ik een project heb opgezet of uitgevoerd. Klanten wil ik kunnen ‘ontzorgen’ van A tot Z. Daarmee houd ik feeling met het hele traject en weet de klant dat ik tot het einde verantwoording draag voor project of proces. Ik werk regelmatig samen met andere organisaties of ZP-ers. Veel van mijn partners voor projecten heb ik dan ook tijdens de Open Coffee Nijkerk ontmoet. Wil je mij ontmoeten? Kom dan eens langs op de Open Coffee of kijk eens op…. www.movaro.nl.