Marcelle Warringa

Facebook:
facebook.com/Commuwise
Website:
www.commuwise.nl
Twitter:
twitter.com/Marcelle_W
Linkedin:
www.linkedin.com/in/marcellewarringa

De promotie van je product of dienst staat of valt met de juiste mediamix. Online en offline.

Eind 2009 waren de Open Coffee Clubs enorm in opkomst in Nederland. Overgewaaid vanuit Groot-Brittanië en in veel landen over de hele wereld al vertegenwoordigd. Ik vond dat Nijkerk als ondernemende gemeente met een bloeiend bedrijfsleven ook zo’n laagdrempelige netwerkclub als Open Coffee zou moeten hebben. Een netwerkclub waar ondernemers, geïnteresseerden werkzaam bij de overheid en bedrijfsleven, studenten en ZP’ers elkaar ontmoeten, kennis delen en informatie uitwisselen. Maandelijks, vrijblijvend en zonder dure entreefees en lidmaatschapskosten.

Ik startte Open Coffee Nijkerk in 2010. Brasserie Kade 10 werkte van harte mee en bood ons de mooie ruimte op het Engelse Plein in De Havenaer aan. Regelmatig zijn we nog te gast bij Maurice en zijn team maar we bezoeken ook collega-bedrijven. Open Coffee Nijkerk is inmiddels een professionele netwerkorganisatie waar je je snel welkom voelt, zonder verplichtingen. Bedrijven willen ons graag als gast en daar ben ik erg trots op. De organisatie en communicatie rond Open Coffee Nijkerk verzorg ik met veel plezier. Ik ben ook trots op gezamenlijke activiteiten als onder meer de golfclinic en onze deelname aan het Groot Nijkerks Dictee (ons team won!) en de Drakenbootrace.

Mijn bedrijf Commuwise houdt zich bezig met PR- en (online) communicatie.  Wij adviseren bij de keuze van de juiste mediamix om een product, evenement of dienst te promoten.  Onze diensten variëren van een analyse van de middelen, vertaling van visie en missie online en print en de uitrol en uitvoering nemen wij desgewenst ook uit handen.

Vrijwel elk communicatievraagstuk kunnen we aan omdat we samenwerken met een team van communicatiestrategen, -adviseurs en uitvoerders met ruime ervaring. Zo zorgen we voor een professionele, uniforme en aantrekkelijke uitstraling van je organisatie. Online en in print. We analyseren, initiëren, faciliteren, organiseren en realiseren! De diensten van Commuwise richten zich zowel op de totale online PR, de mediamix en ondersteuning bij PR-activiteiten als marketingcommunicatie, redactionele activiteiten en perssupport