Open Coffee NijkerkAlgemeenOpen Coffee vervroegd voor Serious Lunch

Open Coffee vervroegd voor Serious Lunch

Open Coffee Nijkerk staat gepland voor vrijdag 12 december om 15.30 maar in het kader van de Serious Lunch hebben we gemeend de Open Coffee te vervroegen. Op vrijdagmiddag 12 december om 12.00 organiseren de bewoners van het Tabakhuis in Nijkerk een Serious Lunch in het Tabakhuis. Speciaal voor deze gelegenheid staat het Tabakhuis aan de Nieuwstraat volledig in het teken van Serious Request. De volledige opbrengst van de lunch wordt geschonken aan Het Glazen Huys Nijkerk. Voor slechts € 10,- kan iedereen genieten van een heerlijke lunch onder regie van topkok Cees van der Zwan van Kookgilde, het kookgenootschap van Nijkerk. Om 12.00 zal het buffet worden geopend, binnenlopen kan tot ongeveer 14.00. Reserveren is niet nodig, iedereen kan gewoon komen.

Het Glazen Huys Nijkerk steunt het doel van Serious Request van 3FM én drie Nijkerkse doelen. De Serious Lunch in het Tabakhuis is een initiatief dat wordt georganiseerd én gefinancierd door de vier bedrijven die gevestigd zijn in het Tabakhuis. Alle opbrengsten van de Serious Lunch gaan rechtstreeks naar het Glazen Huys Nijkerk.

Laat via de Facebook Pagina van het Tabakhuis weten dat je komt via Facebook!