Open Coffee NijkerkAlgemeen Informatie KoffienieuwsMini Masterclass Barista tijdens Open Coffee op 10 februari

Mini Masterclass Barista tijdens Open Coffee op 10 februari

Op vrijdag 10 februari is de Open Coffee Club te gast bij ‘the place to be op het gebied van koffie’: Coava. Kom ook ontspannen netwerken op de vrijdagmiddag! Eigenaar Jacco van den Bor vertelt ons over zijn passie voor koffie en zijn stappen naar het ondernemerschap, zijn horecabedrijf Coava. Daarna volgt een Mini Masterclass Barista. Coava biedt ons het eerste kopje koffie en een lekkernijtje aan.

Open Coffee is een netwerkclub waar ontspannen netwerken, kennis delen en elkaar verder helpen hoog in het vaandel staan. Open Coffee is laagdrempelig, zonder entreefee en lidmaatschapskosten. Je betaalt slechts je eigen consumpties. Kom ook ontspannen netwerken bij Open Coffee en neem gezellig een zakenrelatie of collega mee. Welkom op vrijdag 10 februari bij Coava aan het Verlaat vanaf 15.30 uur.

Aanmelden is niet verplicht! Maar wil je je netwerk laten weten dat je naar Open Coffee gaat op vrijdag 10 februari? Klik dan ‘gaat’ via het event op Facebook: https://www.facebook.com/events/795091933979806/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.