Open Coffee NijkerkAlgemeenLaat tijdens Open Coffee je NUTshell opnemen

Laat tijdens Open Coffee je NUTshell opnemen

Op 6 februari is de feestelijke Open Coffee Nijkerk bijeenkomst in het kader van het 5-jarig jubileum. Wij hebben Netshell bereid gevonden om met de mobiele studio naar ons evenement te komen. Jullie als ondernemers zijn gewend om in het kort te vertellen waar je bedrijf voor staat en goed in is, en dit is een leuke kans om dit vast te laten leggen op video. Je bent van harte welkom tussen 15.30 en 18.00 uur bij Brasserie De Vuurtoren op vrijdag 6 februari.

50 euro groepskorting
De kosten voor een jaarweergave van de NUTshell bedragen 250 euro. De opname van dit 1 minuut durende filmpje is gratis. De film mag vervolgens vrij gebruikt worden om bijvoorbeeld op je eigen website te embedden of te tonen bij presentaties. De kosten voor een jaarweergave van de BIGshell, de bestaande bedrijfsfilm, bedragen 295 euro.

Bezoekers van De Open Coffee Nijkerk krijgen 50 euro groepskorting op de jaarplaatsing van hun film.

Voorbereiding
Tijdens de Open Coffee Nijkerk op 6 februari zal een medewerker van Netshell de aanmeldingen verwerken. Het succes van een NUTshell staat of valt met de voorbereiding. Lees de tips en trucs en bekijk de instructiefilms om een goede NUTshell voor te bereiden. Het is ook mogelijk om iets mee te nemen om te laten zien op de film. Een bos bloemen als je bijvoorbeeld bloemist bent of een iPad met uw website, verras je publiek! Per opname is 10 tot 15 minuten ingepland. Er worden standaard 3 takes opgenomen waaruit de beste kan worden gekozen. Heeft het je voorkeur om meer takes op te laten nemen dan kan dat. De kosten hiervan bedragen 20 euro per extra take.

Na afloop
De Certified Partner zal je na afloop het opnameformulier laten tekenen. Hierop geef je  aan welke van de drie opnames je kiest en of je gebruik hebt gemaakt van extra takes.

Je NUTshell online
Netshell streeft ernaar je NUTshell binnen twee werkdagen te uploaden op Netshell. Zodra je film is geüpload ontvang je bericht om trefwoorden en beroepen op te geven waarmee de film gevonden mag worden. Na het doorlopen van het betalingsproces is je film zichtbaar op Netshell. Van iedere film die op Netshell geplaatst wordt gaat 10 euro naar één van de drie goede doelen, naar eigen keuze.