Open Coffee NijkerkAlgemeenOpen Coffee 10 april bij Bibliotheek Nijkerk

Open Coffee 10 april bij Bibliotheek Nijkerk

Op vrijdag 10 april wordt de Open Coffee Nijkerk gehouden bij de Bibliotheek aan de Frieswijkstraat. De Nijkerkse bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Een uitstekende plaats voor onze club om te netwerken! Open Coffee Nijkerk is vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Loop gerust even binnen! Niet alleen ondernemers zijn uitgenodigd voor Open Coffee Nijkerk. Iedereen die wil netwerken is welkom, ook studenten, politici e.d. Deelnamen kost niets, enkel je eigen drankjes. Kennis delen, informatie uitwisselen en elkaar helpen staat voorop bij Open Coffee Nijkerk.