Open Coffee NijkerkAlgemeenOpen Coffee Nijkerk op vrijdag 20 mei bij Jecor Meeting Point

Open Coffee Nijkerk op vrijdag 20 mei bij Jecor Meeting Point

De netwerkclub waar ontspannen netwerken voorop staat is op vrijdag 20 mei te gast bij Jecor Professioneel BV aan de Tijsselingstraat. Jecor is onlangs een Meeting Point voor ondernemers en ZZP’ers gestart. Tijdens de Open Coffee bijeenkomst zal de directie het initiatief toelichten en is er een rondleiding door het bedrijf. Jecor zal regelmatig kennisworkshops en ondernemersbijeenkomsten organiseren en ook is er vergader- en werkruimte te huur. Vanaf 15.30 uur zijn ondernemers en geïnteresseerden uit het bedrijfsleven van harte welkom bij Jecor, Tijsselingstraat 2.

Ontspannen netwerken
Eens per twee maanden komen ondernemers tijdens Open Coffee bij elkaar om te netwerken, kennis te delen en informatie uit te wisselen. Dit gebeurt elke keer op een andere locatie in Nijkerk bij een restaurant of een bedrijf. Open Coffee Club startte zes jaar geleden in Nijkerk met de bijeenkomsten voor ondernemers en andere belangstellenden. De club is gratis en vrijblijvend toegankelijk. Entree fee en lidmaatschapsgeld is er niet bij een Open Coffee Club, men betaalt enkel de kosten voor de eigen drankjes. Bedrijven die interesse hebben om de netwerkclub te gast te hebben en rond te leiden in het bedrijf zijn van harte uitgenodigd zich te melden via www.opencoffeenijkerk.nl. Geen verplichtingen, ontspannen netwerken, kennis delen en informatie uitwisselen zijn de pijlers van de Open Coffee Clubs, die overal ter wereld te bezoeken zijn. Meer informatie is te vinden via de website www.opencoffeenijkerk.nl. Aanmelden voor 20 mei mag maar is niet verplicht, via Facebook https://www.facebook.com/events/1065378086909349/ of het contactformulier op de website.