Open Coffee NijkerkAlgemeen Informatie PersberichtenRuim 40 geïnteresseerden voor meedoen-project tijdens Open Coffee

Ruim 40 geïnteresseerden voor meedoen-project tijdens Open Coffee

Op vrijdag 11 november kwamen ruim 40 geïnteresseerden bij elkaar voor het project ‘Iedereen in Nijkerk kan meedoen’. De netwerkclub Open Coffee Nijkerk en De Postkamer sloegen de handen ineen om ondernemers, ambtenaren en geïnteresseerden uit het maatschappelijk veld bij elkaar te brengen. Voor ‘Iedereen in Nijkerk kan meedoen’ zijn korte films gemaakt waarin jongeren met een beperking laten zien wat hun passie is, waar ze werken en hoe ze dit doen. De Postkamer werkt voor het participatieproject samen met Disability Studies. Edwin Luitzen de Vos van Disability Studies was aanwezig met enkele collega’s. Deze stichting wil onder meer aantoonbaar bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen zich vanzelfsprekend welkom weet. Het doel van ‘Iedereen in Nijkerk kan meedoen’ is het aansporen van bedrijven en maatschappelijke organisaties om mee te denken over het creëren van arbeidsplaatsen voor jongeren met een beperking. Tijdens de Open Coffee middag zijn diverse ideeën besproken en waardevolle contacten gelegd.

Ontspannen netwerken
Eens per twee maanden komen ondernemers tijdens Open Coffee bij elkaar om te netwerken, kennis te delen en informatie uit te wisselen. Dit gebeurt elke keer op een andere locatie in Nijkerk bij een restaurant of een bedrijf. De club is gratis en vrijblijvend toegankelijk. Entreefee en lidmaatschapsgeld is er niet bij een Open Coffee Club, men betaalt enkel de kosten voor de eigen drankjes. Meer informatie is te vinden via de website www.opencoffeenijkerk.nl.