Open Coffee NijkerkGolfclinicGeslaagde Open Coffee met golfclinic

Geslaagde Open Coffee met golfclinic

Eén van de Open Coffee netwerkers van het eerste uur, René Perdok (www.paradosso.nl), heeft goede contacten bij Dutch Golf. Het leek hem leuk als wij onze koffie eens zouden nuttigen in het clubhuis van Dutch Golf en waarom dan ook niet meteen een balletje slaan met z’n allen? Dutch Golf vond dit ook een prima idee en bood aan een golfclinic te verzorgen. Op 8 oktober was het zover en ook het weer werkte mee. Het was een geslaagde middag met oude bekenden maar ook veel nieuwe gezichten. Sommige onder ons hadden nog nooit een golfclub in handen gehad en anderen waren iets meer ervaren. Erg leuk om op deze manier elkaar te spreken en buiten bezig te zijn.

De clinic werd geleid door Jeroen Dekker die erg enthousiast over de golfsport kan vertellen. Complimenten voor de goede verzorging door Dutch Golf, complimenten voor René voor het goede idee en dank aan Ely en Marjon van Nijkerk.nieuws.nl die foto’s kwamen maken en een stukje schreven op deze nieuwssite. De link naar het artikel: http://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/12355 En ook bedankt voor de foto’s!

Open Coffee netwerkers, bedankt voor jullie leuke reacties en deelname. Het was een erg gezellige middag en tot ziens op één van de volgende Open Coffee Clubs.

jabber_published:
email_notification: