Open Coffee NijkerkAlgemeenOpen Coffee op 11 september bij Restaurant De Berenkuil

Open Coffee op 11 september bij Restaurant De Berenkuil

Op vrijdag 11 september is de netwerkclub Open Coffee Nijkerk bij Restaurant De Berenkuil aan de Berencamperweg. De Berenkuil heeft een prachtige serre met uitzicht over de forellenvisvijvers. Een mooie, ontspannen locatie om te netwerken. Open Coffee Nijkerk is vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Loop gerust even binnen voor een kop koffie of een ander drankje en ontmoet lokale ondernemers die graag kennis delen en informatie uitwisselen. Niet alleen ondernemers zijn uitgenodigd maar ook studenten, politici e.d. zijn vaak te vinden bij Open Coffee. Deelnamen kost niets, enkel je eigen drankjes. Kennis delen, informatie uitwisselen en elkaar helpen staat voorop bij Open Coffee Nijkerk.