Open Coffee NijkerkAlgemeenOpen Coffee Nijkerk 5 juni bij Dutch Golf

Open Coffee Nijkerk 5 juni bij Dutch Golf

Aanstaande vrijdag is er weer een Open Coffee Nijkerk. Dit keer in Putten, bij Dutch Golf. We zijn hier al eens eerder te gast geweest maar dat is al een paar jaar geleden. De eerste kop koffie en thee wordt ons aangeboden door de golfclub en we kunnen ook nog een balletje slaan. Het wordt mooi weer vrijdag en er is daar een prachtig terras. Een mooie gelegenheid om de week goed af te sluiten!

Ontspannen netwerken
Geen verplichting en ontspannen netwerken, kennis delen en informatie uitwisselen zijn de pijlers van de Open Coffee Clubs, die overal ter wereld te bezoeken zijn. Meer informatie is te vinden via de website www.opencoffeenijkerk.nl. Aanmelden voor 5 juni mag maar is niet verplicht, via Facebook https://www.facebook.com/events/1438722303099591/ of het contactformulier op de website.

Hartelijke groet en tot ziens op vrijdag 5 juni?